Contact

Betrouwbaar pleisterwerk voor een mooi afgewerkte muur.

Pleisterwerk in Heers en omstreken door een echte vakman: Rober Decor.

Degelijk pleisterwerk is het begin van een mooi afgewerkte muur. Bij Rober Decor doen we dan ook meer dan alleen schilderen en behangen. We zorgen ervoor dat de muren zich in een optimale staat bevinden. Met ons pleisterwerk worden oude en nieuwe muren klaargemaakt voor de perfecte afwerking. U kunt ons inschakelen voor uw pleisterwerk in Heers, maar ook in de rest van Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Als de situatie erom vraagt, kunnen we voor onze pleisterwerken gebruikmaken van spuitplamuur. Dit materiaal laat ons toe zorgvuldig en efficiënt te werken met nieuwbouwmuren en oudere wanden. We zorgen voor geëffende en afgeschuurde muren die klaar zijn voor verf of behang. Scheurtjes of barsten worden hersteld en volledig opgevuld, zodat uw muur zich weer in een perfecte staat bevindt.

Rober Decorstaat voor betrouwbaarheid en kwaliteit voor uw pleisterwerk in Heers en omgeving. Een muur in perfecte staat en een uitstekende afwerkingsgraad: dat is onze missie. Als u een vakman zoekt om uw pleisterwerk klaar te maken voor de perfecte afwerking, dan kan u terecht bij Rober Decor. Neem met ons contact op voor een offerte of voor meer informatie.