Contact

Rober Decor benadert elk aspect van uw renovatie met zorg en precisie.

Toewijding en kwaliteit voor al uw renovaties in Heers.

Voor kleine renovaties in Heers en omstreken kunt u contact opnemen met Rober Decor. Wij zijn al 18 jaar actief in de sector en hebben ruime ervaring met alle aspecten van een renovatie. We pakken uw vloeren en muren aan en kunnen zelfs op het dak uit de voeten.Wij zijn gespecialiseerd in schilderwerken, vloerbedekking en schrijnwerken en kunnen ook tijdens uw renovatie met elk onderdeel van uw kamer aan de slag.

Muren renoveren is een specialiteit en een belangrijk deel van een verbouwing. Schilder- of behangwerken komen immers nooit tot hun recht als de muur oneffenheden of barsten vertoont. Rober Decor effent en schuurt de wanden en vult barsten en scheurtjes op. Uw muren zullen terug in perfecte staat verkeren en klaar zijn voor een laagje verf. Rober Decorkan ook uw vloeren vernieuwen, vernissenen boenen. We kunnen uw nieuwe kamers voorzien van deuren en Veluxramen. Ten slotte kunnen we ook nog uw dak reinigen en spuiten.

U kunt uw renovaties in Heers en ver daarbuiten toevertrouwen aan Rober Decor. Met de grootste zorg wijden we ons aan uw renovatie en werken we uw kamer af van vloer tot dak. Bel ons gerust voor meer info of een huisbezoek.