Contact

Met Rober Decor bouwt en verbouwt u zonder zorgen.

Rober Decor: een schrijnwerker in Heers waar u op kan bouwen.

Als u verbouwt, is het makkelijk een vakman ter beschikking te hebben die alle soorten werkjes kan aanpakken. Om te vermijden dat u voor elk werkje een ander bedrijf moet contacteren, helpt Rober Decor u als schrijnwerker te Heers met alle klussen die tijdens uw verbouwproject de kop opsteken. Wij werken dus niet alleen aan uw muren en vloerbekleding, maar zorgen ook voor alle randwerkjes die uw kamer leefbaar maken. Wij werken uw volledige kamer tot in de puntjes af.

Rober Decor kan uw vloer bedekken met parket of kliklaminaat. Parketvloeren kunnen ook gevernist en geboend worden om uw parket te beschermen en uw vloer volledig af te werken. Wilt u een grote kamer in twee delen met een wand,of wilt u er gewoon een kamer bij? Dat kan ook. Wij hebben de kennis en de ervaring om uw kamer van vloer tot plafond op te bouwen. Ook het plaatsen van deuren en Veluxramen behoort tot de mogelijkheden.

Neem met ons contact op als u een schrijnwerker in Heers of omstreken zoekt. Voor alle schrijnwerken in huis kunt u bij ons terecht. Wij geven u met plezier meer informatie of komen langs voor een huisbezoek.