Contact

Voor een afgewerkte kamer van kop tot teen.

Zorgvuldige vloerbekleding in Heers. Voor vloeren en muren in perfecte harmonie.

Al jaren verzorgt Rober Decor naast schilder- en behangwerken ook de vloerbekleding van uw bouwproject. Zo hebt u aan één vakman genoeg om de muren, plinten en vloerbekleding van uw kamer tot in de puntjes af te werken. U kan ons inde arm nemen om de hele kamer aan te pakken. We stemmen de verschillende werken op elkaar af, zodat u voor alle onderdelen van de kamer de beste afwerking krijgt.

Wij hebben ervaring met alle soorten vloeren. Denk maar aan vinylvloeren met of zonder kliksysteem, vast tapijt, linoleum voor duurzaamheid, kliklaminaat of parket. Wij leggen uw vloer en plaatsen de plinten. We zorgen ook voor een perfecte overgang tussen vloer en muur. Daarom is Rober Decor een verstandige keuze voor uw schilderwerken en vloerbekleding in Heers, de provincie Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Bij al onze diensten, en dus ook bij de vloerbekleding, staan kwaliteit en zorg vooraan. Rober Decor zorgt voor de perfecte afwerking van uw kamer, van vloer tot plafond. Maak een afspraak voor een offerte of voor meer informatie over uw vloerbekleding te Heers en omstreken. Bel ons gerust, ook buiten kantooruren, of vul het contactformulier op deze website in.