Contact

Dé oplossing voor vochtproblemen in uw woning!

Schakel een vakman in voor vochtbestrijding in Heers: Rober Decor.

Vocht in de woning kan voor gezondheidsproblemen zorgen en schade toebrengen aan uw huis. Uw plinten en behangpapier kunnen loskomen en er vormen zich vochtplekken op de binnenmuren. Vocht kan bovendien nefast zijn voor de isolatie in uw muur. Ervaart u vochtproblemen? Reageer dan snel en schakel Rober Decorin voor vochtbestrijding in Heers en de rest van Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.Wij knappen al jarenlang muren op en helpen u graag uw vochtprobleem een halt toe te roepen.

Vochtproblemen hebben vaak verschillende oorzaken. Er zijn dan ook verschillende manieren om het probleem te bestrijden. Daarom is het van belang eerst een huisbezoek te doen om de beste strategie te kunnen bepalen. Voor sommige wanden moet het pleister uitgekapt en weer opgevuld worden. Bij andere muren is een noppenfolie op de baksteen een betere keuze. Samen met u bepalen we de ideale werkwijze voor uw vochtprobleem.

Neem met ons contact op via de gegevens op deze site. Na een huisbezoek kunt u binnen de veertien dagen een offerte verwachten met onze oplossing voor uw vochtprobleem. Hebt u graag meer informatie over vocht en vochtbestrijding in Heers en omstreken, dan staan wij u graag te woord. Bel ons gerust ook buiten de kantooruren voor een afspraak of voor meer informatie.